DAVIO JE I ŠAMARAO, OD SILINE UDARACA PALA JE NA BETON: Ovo je muškarac osumnjičen za nasilje - Tukao ženu koja drži dete u naručju

Lj. P.

06. 06. 2022. u 21:29

NOVOSADSKA policija uhapsila je Amera G. (23), osumnjičenog da je počinio nasilje u porodici, odnosno da je 5. juna u kasnim popodnevnim satima, tukao nevenčanu suprugu D. T. (28), dok je ona držala malo dete u naručju.

ДАВИО ЈЕ И ШАМАРАО, ОД СИЛИНЕ УДАРАЦА ПАЛА ЈЕ НА БЕТОН: Ово је мушкарац осумњичен за насиље - Тукао жену која држи дете у наручју

Foto: Instagram

Snimak brutalnog nasilja nad ženom, obelodanjen je na društvenim mrežama, a njeno daljeg batinanje, sprečila je policija koju su pozvali stanari okolnih zgrada.

On je, kako saznajemo, u dvorištu u Ćirpanovoj 19, u nedelju oko 18.30 nasrnuo na nevenčanu suprugu. Njih dvoje su se najpre posvađali, a onda se osumnjičeni pesnicama obrušio na ženu.

- Udarao ju je rukama u predelu glave, a onda je obema rukama uhvatio za vrat i davio je - saznajemo iz izvora upoznatog s ovim slučajem nasilja. - Žena je sve vreme držala malo dete u naručju. To ga, međutim, nije zaustavilo da nastavi da je udara, pa joj je zavrtao i levu ruku, posle čega ju je još nekoliko puta udario po telu.

Kako se vidi i čuje na snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama, nesrećna žena je od silnih udaraca pala na beton, i sve vreme je jaukala. Prebijanje žene je naišlo na oštru osudu javnosti.

Iako je osumnjičeni zatim otišao odatle, policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila, i odredila mu zadržavanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju