37 PAKETA HEROINA U GEPEKU: Muškarac iz Novog Pazara uhapšen na naplatnoj rampi u Beogradu, vozio 20 kilograma droge (FOTO)

Novosti online

02. 06. 2022. u 12:02

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa policijskim službenicima Uprave saobraćajne policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su R. P. (1981) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

37 ПАКЕТА ХЕРОИНА У ГЕПЕКУ: Мушкарац из Новог Пазара ухапшен на наплатној рампи у Београду, возио 20 килограма дроге (ФОТО)

Foto: MUP

Policijski službenici su na naplatnoj rampi ''Vrčin'' u Beogradu zaustavili vozilo „audi“ kojim je osumnjičeni upravljao i prilikom pregleda u gepeku pronašli 37 paketa sa oko 20 kilograma praškaste materije braon boje, za koju se sumnja da je opojna droga heroin. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Interventna kod Studenjaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!