UHAPŠENA PETORICA DILERA U NIŠU: Policija stala na put dilovanju heroina (FOTO)

D. M.

01. 06. 2022. u 21:16

NIŠKA kriminalistička policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila je petoro osumnjičenih da su delovali kao članovi organizovane kriminalne grupe i još dvojicu uličnih dilera.

УХАПШЕНА ПЕТОРИЦА ДИЛЕРА У НИШУ: Полиција стала на пут диловању хероина (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Uhapšeni se sumnjiče da su od decembra prošle godine prodavali heroin na području Niša. Policija je od osumnjičenog N.M. (34) i M.S. (40), koji se sumnjiče da su organizatori ove grupe, oduzela dva putnička vozila, dva motora, vazdušnu pušku, jedanaest mobilnih telefona i veću količinu novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Foto: MUP

Policija je zaplenila deset paketa sa pko 958 grama praha za koji se sumnja da je herion u kući osumnjičenog N.S. (44) . Zaplenili su vagica za precizno merenje, osam mobilnih telefona i automobil. U stanu četvrtog člana kriminalne grupe M.M. (60) policija je pronašla pet paketića sa oko 5.7 grama heroina a u kući N.J. (48) vagica za precizno merenje i tri mobilna telefona.

Prilikom hapšenja D.T. (35) I M.S. (29) osumnjičenih da su preprodavali narkotike koji su kupovali od ove petorke, pronađeni su mikser sa tragovima droge, manja količina heroina, digitalna vagica za precizno merenje i četiri mobilna telefona.

Foto: MUP

- Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu N.M., M.S., N.J., N.S. i M.M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni tužiocu. Takođe, po nalogu VJT D.T. i M.S. su zadržani do 48 sati ali se oni terete samo za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i takođe će po isteku zadržavanja biti privedeni tužiocu, navela je niška policija.

Inače, pre dve nedelje niška policija je zaplenila 115 grama heroina i uhapsili četrdesetdvogodišnjeg Nišliju M.K.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna