FILMSKA POTERA NA AUTO-PUTU U BEOGRADU: Pijani vozač "audija" odbio da se zaustavi, napao policiju posle jurnjave

V. Mitrić

20. 05. 2022. u 22:19

PRIPADNICI saobraćajne policije u Beogradu, zaustavili su danas i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača, od kojih je jedan vozio sa 2,19 promila alkohola, dok je drugi upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

ФИЛМСКА ПОТЕРА НА АУТО-ПУТУ У БЕОГРАДУ: Пијани возач аудија одбио да се заустави, напао полицију после јурњаве

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Policijski službenici su presretačem, oko 15.50 sati, na auto-putu kroz Beograd, kod Bokeljske petlje, uočili i pokušali da zaustave automobil marke „audi“, koji se kretao brzinom od 199,7 kilometara na čas, gde je ograničenje 100 kilometara na čas.

Četrdesetdvogodišnji vozač audija se oglušio na znak policije da stane i nastavio da vozi, ali je brzom reakcijom saobraćajaca bezbedno zaustavljen u Ustaničkoj ulici, gde je podvrgnut alko tesu koji je pokazao prisustvo 2,19 promila alkohola.

Vozač se sukobio sa policajcima, pružajući otpor tokom kontrole, pa su ga policijski službenici savladali i bezbedno doveli u službene prostorije.

Oko 18.15 sati, u Ulici Vladimira Popovića u Novom Beogradu, zaustavili su četrdesetogodišnjeg vozača automobila marke „opel korsa“, koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao vozilom pod dejstvom opijata.

Obojica vozača zadržani su u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, a protiv četrdesetdvogodišnjeg vozača audija i krivična prijava zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU - Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ĆUTAO U POLICIJI: Mladi policajac iz Vršca sutra na saslušanju u tužilaštvu