NOVI SNIMCI LIKVIDACIJE NA NOVOM BEOGRADU: Lukini prijatelji zaskočili ubicu ali im je pobegao! (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2022. u 23:05

U ČETVRTAK je u kafiću “Ritual” na Novom Beogradu ubijen Luka Žižić (37), a na društvenim mrežama sepojavio novi snimaka sa sigurnosnih kamera u samom kafiću koji su zabeležile šta se desilo posle surove likvidacije.

НОВИ СНИМЦИ ЛИКВИДАЦИЈЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Лукини пријатељи заскочили убицу али им је побегао! (ВИДЕО)

Printscreen/Joutube Pink

Na snimcima se vidi najpre kako je ubica ušao u kafić i kako smo ranije pisali pitao gde je toalet, odakle je po izlasku zapucao u Žižića.

Lukini prijatelji su tada uspeli da ga obore na zemlju i otmu mu pištolj kojim su ga ,kao se vidi na snimku, više puta udarili u glavu, međutim on je u jednom momentu uspeo da im se otme i pobegne.

Podsetimo, ubica se dovezao do ugostiteljskog objekta u kom se Žižić nalazio sa bratom i prijateljima. Bio je obučen u radno odelo, na sebi je imao kačket, masku, rukavice i florescentni prsluk. Rekao je “Dobro veče” i zamolio da ode do toaleta. Nakon nekoliko minuta izašao je iz njega, prišao Luki i počeo da mu puca u glavu i grudi.

Policija je na mestu ubistva našla pištolj i šanžer, jednu rukavicu i masku osumnjičenog za zločin. Sve je dato na veštačenje kako bi se sa svih predmeta skinut DNK-a. Na mestu zločina nađena je i krv mladića osumnjičenog za zločin – rekao je naš izvor blizak istrazi.

Kurir.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju