UDARIO ŽENU SEKIROM, PA STAVIO OMČU OKO VRATA: U oktobru prošle godine hteo da je udavi, pretio i skokom sa mosta

S. Vidačković

25. 03. 2022. u 20:00

KRVAVA porodična drama odigrala se ujutro u Ulici Ilije Kolarevića na Zvezdari, kada je Goran S. (54) sekirom po glavi udario svoju nevenčanu suprugu Sanju P. (48), a zatim pokušao da se obesi i to naočigled maloletne ćerke! Uzeo je konopac, napravio omču i uz merdevine se popeo na tavan.

УДАРИО ЖЕНУ СЕКИРОМ, ПА СТАВИО ОМЧУ ОКО ВРАТА: У октобру прошле године хтео да је удави, претио и скоком са моста

Foto: P. Milošević

Tragediju je sprečio komšija, koji je brzo reagovao, sekirom presekao konopac i spasao Gorana.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je ženu sa posekotinama na potiljku u Urgentni centar.

Komšinice koje žive prekoputa kuće u kojoj se dogodilo porodično nasilje bile su šokirane kad su videle Goranovu i Sanjinu ćerku kako uleće u njihovo dvorište i doziva upomoć.

- Utrčala je i vikala: "Pomozite, ubi mi majku sekirom" - pričaju žene iz ove ulice. - Posle nekoliko trenutaka došla je i Sanja, sva krvava i izbezumljena. Dale smo joj stolicu da sedne, pokušale smo da joj speremo krv crevom i tad smo videle da ima posekotinu na potiljku. Jedva je prozborila da ju je muž napao. Odmah smo pozvale policiju i Hitnu pomoć. Tada smo ugledale Gorana kako pravi omču i penje se na tavan kuće. Srećom, to je video i komšija, uleteo je tamo i skinuo ga sa merdevina.

Dok su nam opisivale detalje užasa, komšinice su spirale krv sa ove uske zvezdarske ulice. Kažu da ranije nisu čule Goranove i Sanjine svađe, niti da su se tukli. To nam potvrđuje i sestra povređene žene, koja sa majkom živi na spratu ispod Sanje i Gorana.

- Oni su u vanbračnoj zajednici već 20 godina, imaju ćerku i sina - govori očajna žena. - Živeli su bez fizičkih sukoba do kraja oktobra prošle godine. Tada je Goran pokušao da je udavi, a ona, zbog dece, nije htela da ga prijavi, što je bila velika greška. Zet ima problem sa alkoholom, znala sam da je psihički maltretira, ali tuče dosad nije bilo. On se uvek normalno ponašao kad ja dođem, mada je bio sirov i nikad sa njim nije moglo ni da se našali. Sad ostaje samo da se molimo Bogu da ona preživi i bude dobro. Apelujem i molim sve žene da odmah prijave nasilje, čim partner prvi put digne ruku na njih!

PRETIO SKOKOM S MOSTA

SANjINA sestra kaže da je Goran, posle incidenta u oktobru, otišao u Šabac:

- Zvao je decu i govorio im da će da skoči s mosta. Njihova ćerka, koja je tinejdžerka, sve je to jako teško podnela. Od stresa je popustila u školi i nije isto dete kao pre.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)