HAPŠENJE U LESKOVCU: Muškarac osumnjičen da je oteo devojku, pa je naterao da traži 3.000 evra od porodice za otkup

I.M.

18. 03. 2022. u 15:56

PRIPADNICI policije u Leskovcu uhapsili su N.P.(27), iz okoline ovog grada, zbog sumnje da je oteo svoju dvadesetjednogodišnju devojku kao i da ju je naterao da od porodice traži novac kako bi je pustio.

ХАПШЕЊЕ У ЛЕСКОВЦУ: Мушкарац осумњичен да је отео девојку, па је натерао да тражи 3.000 евра од породице за откуп

Foto Ilustracija / B. Subašić

On se sumnjiči da je devojku držao, u kući u okolini grada, protiv njene volje, od 14. marta uveče do 15. marta popodne. Devojku je naterao da od porodice traži 3.000 evra da bi je pustio. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu. On se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela protivpravno lišenje slobode i iznuda u pokušaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)