METALNOM ŠTANGLOM TUKAO OCA I MAJKU: Jeziv slučaj porodičnog nasilja kod Trstenika, uhapšen muškarac!

S. B.

02. 03. 2022. u 21:05

POLICIJA u Trsteniku uhapsila je A. L. (50) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

МЕТАЛНОМ ШТАНГЛОМ ТУКАО ОЦА И МАЈКУ: Језив случај породичног насиља код Трстеника, ухапшен мушкарац!

Foto: V. M.

On se sumnjiči da je jutros u porodičnoj kući metalnim štapom udario osamdesetdvogodišnjeg oca i šezdesetdevetogodišnju majku i naneo im lake telesne povrede. A. L. je potom otišao u drugu kuću u okviru porodičnog domaćinstva, u kojoj se zaključao, a policija ga je pronašla i uhapsila. On se, takođe, tereti i da je nad roditeljima vršio psihičko nasilje. 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti  priveden tužiocu.

Ovo je za manje od tri dana drugi slučaj nasilja u porodici u Rasinskom okrugu, gde su žrtva starija lica. Policija u Kruševcu uhapsila je S.P.(60), nakon sto je

U nedelju uveče zadao više udaraca osamdesetosmogodišnjoj majci i naneo joj teške telesne povrede. Povređena žena je zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici.

Osumnjičeni je, inače, prekršio hitne mere udaljenja iz stana i zabrane da prilazi žrtvi koje mu je, ranije istog dana, policija izrekla po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, S. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

             

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije