ZVAO JE DA MU ČISTI, PA JE SEKSUALNO ISKORIŠĆAVAO: Meštanin (60) Deliblata šest meseci orgijao nad maloletnom ćerkom svojih poznanika

J. ILIĆ

23. 02. 2022. u 21:31

MEŠTANIN Deliblata, šezdesetogodišnji N. M., koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju ćerku svojih poznanika, navodno se čak šest meseci seksualno iživljavao nad maloletnicom. To mu nije bilo dovoljno, već je devojčicu navodno i fotografisao, a njene eksplicitne slike je čuvao u mobilnom telefonu i laptopu.

ЗВАО ЈЕ ДА МУ ЧИСТИ, ПА ЈЕ СЕКСУАЛНО ИСКОРИШЋАВАО: Мeштанин (60) Делиблата шест месеци оргијао над малолетном ћерком својих познаника

FOTO: Depositphotos

Seksualno maltretiranje trinaestogodišnjakinje iz Deliblata, koje je zgrozilo javnost, trajalo je čak pola godine. Za sve ovo vreme dete je dolazilo u kuću N. M. najčešće pod izgovorom osumnjičenog da mu je potrebna za pospremanje kuće.

Kako saznajemo, eksplicitne fotografije videli su majka S. V. (38), brat i sestra trinaestogodišnjakinje. Majka nije ništa preduzela, niti je obavestila policiju, a čak je sve krila i od oca devojčice. Zbog ovoga, S. V. je uhapšena i osumnjičena za zapuštanje i zanemarivanje maloletne ćerke, kao i posredovanje u prostituciji.

Kako su sestra i majka došle do spornih fotografija i da li su one odale napasnika zasada nije poznato, jer nadležni ne žele da govore o tome. Telefon i laptop osumnjičenog su u policiji, a fotografije će tokom istrage biti predmet veštačenja.

Pre hapšenja N. M. i majke devojčice, radnici Centra za socijalni rad su na zahtev policije obavili najpre razgovor s maloletnicom, i tako saznali detalje koji će biti predmet istrage. Ono što čitavom slučaju daje monstruozniju dimenziju jeste činjenica da je N. M. poznavao devojčicinu porodicu, a sa njenim ocem bio je prijatelj i kolega. Navodno, pozivao je dete da mu sređuje kuću iz sažaljenja, jer je njena prodica bila lošeg materijalnog stanja.

Krivična prijava podneta je i protiv jednog maloletnika (17), koji se sumnjiči da je izvršio isto krivično delo na štetu ove devojčice. Navodno, on je bio momak trinaestogodišnjakinje, koja je u više navrata bežala od kuće.

Osumnjičeni N. M. do sada nije osuđivan, nije oženjen i nema porodicu. On je uhapšen 20. februara u akciji Višeg tužilaštva Smederevo i MUP. Na teret mu se stavlja obljuba nad detetom, a na zahtev višeg javnog tužioca određen mu je pritvor do 30 dana, kao i majci devojčice, koja je saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

MAJCI ODUZIMAJU SVU DECU

Devojčica iz Deliblata ima još četvoro braće i sestara. Kako saznajemo, posle hapšenja majke, trinaestogodišnja devojčica je već smeštena u hraniteljsku porodicu, a ista sudbina čeka i ostalu decu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao