NAKON PRIVOĐENJA ANĐELE OGLASILA SE POLICIJA: Devojka se tereti za krivično delo

Дејан Ристић
Dejan Ristić

02. 02. 2022. u 14:52

POLICIJSKA uprava Vranje oglasila se nakon zadržavanja Anđele S. koja je vozila automobil koji se sa mosta survao u Južnu Moravu, kada su smrtno stradale Anđela M. i Katarina P.

НАКОН ПРИВОЂЕЊА АНЂЕЛЕ ОГЛАСИЛА СЕ ПОЛИЦИЈА: Девојка се терети за кривично дело

Foto: Novosti/Fejsbuk

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vladičinom Hanu uhapsili su A. S. (2001) sa područja Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kažu iz policije.

- Sumnja se da je ona 29. januara ove godine, u ranim jutarnjim satima, na području Vladičinog Hana, upravljajući automobilom marke „golf“, u kome su bile tri putnice, probila zaštitnu metalnu ogradu na mostu i sletela u Južnu Moravu. Dve putnice u automobilu, starosti 21 i 22 godine, izgubile su život, dok su A. S. i jedna dvadesetogodišnjakinja zadobile lake telesne povrede - stoji u policijskom saopštenju.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu tokom sutrašnjeg dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega