STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE ANĐELE: Za nestalom Katarinom se i dalje traga

Дејан Ристић
Dejan Ristić

31. 01. 2022. u 16:23

POTRAGA za Katarinom P. iz Predejana koja se vodi kao nestala nakon stravične nesreće koja se dogodila u subotu rano ujutro na putu Predejane – Vladičin Han je obustavljena posle 15 časova. Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, traganje se nastavlja sutra.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ АНЂЕЛЕ: За несталом Катарином се и даље трага

J: Stojković

Pored ronilaca i policije, u potragu su uključeni i meštani Predejana i okolnih mesta, ali su uslovi teški. Po preporuci ronilaca, počelo je raščišćavanje mehanizacijom nanosa ispod i u okolini mostova na Južnoj Moravi.

U međuvremenu, obavljena je obdukcija tela Anđele M. koja je pronađena odmah nakon nesreće. Od izvora bliskih istrazi "Novosti" saznaju da je smrt nastala davljenjem, iako je devojka zadobila i brojne telesne povrede. Dve preživele devojke iz automobila Kristina M. i Anđela S. se nalaze u Zdravstvenom centru Vranje i, kako saznajemo, neće biti saslušane dok lekari ne ocene da su za to stvoreni uslovi. 

Nesreća se dogodila u subotu, oko 4 časa ujutro, kada su se četiri devojke vraćale kući u Predejane sa proslave. Prve indicije govore da su verovatni uzroci nesreće još i neprilagođena brzina i poledica na kolovozu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!