UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA: Izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule

S. BABOVIĆ

29. 01. 2022. u 14:02

POLICIJA u Kruševcu uhapsila je V.T. (66) iz Aleksandrovca, vozača kamiona koje osumnjičen da je jutros oko 6,30 časova na putu Kruševac-Aleksandrovac, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe poginule, a tri zadobile povrede.

УХАПШЕН ВОЗАЧ КАМИОНА: Изазвао саобраћајну несрећу у којој су две особе погинуле

Foto: S. Babović

Vozaču kamiona određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo tea dela probezbednosti javnog saobraćaja i očekuje se da bude privedem osnovnom javnom tužiocu.

Policija je zvanično potvrdila ranija saznanja „Novosti“.

- Sumnja se da je on, upravljajući teretnim vozilom „iveko“, pod dejstvom alkohola, prešao u suprotnu traku i naleteo na automobil „suzuki svift“ kojim je upravljao pedesetjednogodišnji muškarac iz Aleksandrovca, koji je podlegao povredama na licu mesta-navodeu policiji.

- Na mestu nezgode povredama je podlegao i pedesetčetvorogidišnji putnik u automobilu, koji je sedeo iza vozača, dok su suvozač (21) i preostala dva putnika (49 i 23) zadobili, za sada, neutvrđeni stepen povreda.

Kako su „Novosti“ ranije objavile, na licu mesta poginuli su vozač „suzuki svifta“ G.M. (52) iz Kožetina, kod Aleksandrovca i Z.V.(55) iz Aleksandrovca,koji je u trenutku nesreće sedeo iza vozača. Kod vozača kamiona testiranjem je utvrđeno 0,89 osto alkohola u krvi. Ostalo mu je, prema nezvaničnim saznanjima, još dva meseca do penzije.

 

BONUS VIDEO:

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Dve osobe poginule u sudaru kamiona i auta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!