VOZAČU KAMIONA OSTALO JOŠ DVA MESECA DO PENZIJE: Još jedno saznanje „Novosti“ o teškom sudaru na putu Kruševac-Aleksandrovac

S. BABOVIĆ

29. 01. 2022. u 12:59

VOZAČU kamiona V.T. (66) iz Kožetina kod Aleksandrovca, koji je učestvovao u teškom sudaru sa putničkim vozilom „suzuki svift“ u kome su poginuli vozač G. M. (52) iz istog mesta i Z.V. (55) iz Aleksandrovca, ostalo je samo dva meseca do penzije, nezvanično saznaju „Novosti“.

ВОЗАЧУ КАМИОНА ОСТАЛО ЈОШ ДВА МЕСЕЦА ДО ПЕНЗИЈЕ: Још једно сазнање „Новости“ о тешком судару на путу Крушевац-Александровац

Foto: S. Babović

Prema dosadašnjim informacijama iz istrage veruje se da je kamion prešao u suprotnu kolovoznu traku, a nakon tragedije koja se odigrala na putu Kruševac-Aleksandrovac, kod vozača je izmereno 0,89 posto alkohola u krvi. Ne isključuje se, nezvanično, ni mogućnost da je na kratko zaspao za volanom, ali više detalja biće poznato tokom istrage koja je u toku.

- Strašna nesreća, kamion se kretao baš brzo, a sa vozačem koji je bio pod dejstvom alkohola verovatno da ti nesrećni ljudi nisu imali šanse- navode za „Novosti“ putnici koji su se zatekli pored stravinih prizora nesreće.

- Posle nekog vremena, na lice mesta došao je i otac jednog od nastradalih. Nije mogao čovek sebi da dođe.

Saniteti hitne pomoći brzo su stigli na lice mesta,a za njima i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice, Saobraćajna policija, predstavnici tužilaštva. Pogrebna vozila transportovala su tela poginulih. Put je bio u prekidu oko četiri sata, a krhotine, staklo, delovi automobila koje je završilo pored puta svedoče o razmerama udesa na potezu dva sela Pepeljevac i Lukavac.

-Trojica povređenih u vozilu „suzuki“ zbrinuta su na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice, jedan pacijent je odmah otpušten na kućno lečenje, a za njim, otpušena su još dva pacijenta, kada se utvrdilo da nema ozbiljnijih telesnih povreda- navodi se za „Novosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!