MALI CUNER NAPRAVIO HAOS ZBOG KARLEUŠE? Hteo da pleše sa njom, pojavilo se obezbeđenje - a onda je počeo da divlja (FOTO/VIDEO)

Z. U.

02. 01. 2022. u 12:00

VINOVNIK incidenta u Kasini, kada je oštećen izlog poslastičarnice, kao i kluba “Kasina”, bio je Marko Guzijan Cuner, sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera.

МАЛИ ЦУНЕР НАПРАВИО ХАОС ЗБОГ КАРЛЕУШЕ? Хтео да плеше са њом, појавило се обезбеђење - а онда је почео да дивља (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela/I. Marinković

Menadžerka kluba "Kasina" je izjavila da je u klubu gostovala pevačica Jelena Karleuša. Guzijan se popeo na binu i hteo da pleše sa njom, ali je ona pozvala obezbeđenje.

On je potom seo u "audi" i počeo da divlja u centru grada.

Tom prilikom nije bilo povređenih osoba, a pričinjena je materijalna šteta na lokalu "Gram", gde su oštećena tri izloga kao i metalna detektor vrata na ulazu u hotel "Kasina" i jedna žardinjera.

Nakon toga se "Audi" udaljio sa lica mesta i srušio zaštitnu ogradu na Trgu Nikole Pašića u dužini od 50 metara i četiri zaštitna stuba.

Policijske patrole pokušale su da zaustave pomahnitali "audi", ali je on uspeo da pobegne. Vozilo je zaustavljeno na Karaburmi. Devojka koja je zatečena u automobilu je zadržana na trežnjenju, pošto je na alko testu imala više od 1.20 promila alkohola u krvi.

Intezivno se traga za mladićem koji je odgovoran za incidente, u kojem samo pukom srećom nije bilo povređenih.

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista