FOTOGRAFIJE HAOSA ISPRED "KASINE": Razbijeni izlozi lokala, divljački pohod "audija" zaustavljen na Karaburmi (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2022. u 11:08

INCIDENT u kome su oštećeni izlozi više lokala, među kojima i kluba "Kasina", dogodio se u ranim jutarnjim časovima u centru Beograda.

ФОТОГРАФИЈЕ ХАОСА ИСПРЕД КАСИНЕ: Разбијени излози локала, дивљачки поход аудија заустављен на Карабурми (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

Do incidenta je navodno došlo kada se jedan gost lokala popeo na binu i hteo da pleše sa pevačicom koja je nastupala. Kada je ona to odbila i pozvala obezbeđenje, mladić je krenuo da pravi haos, seo u kola, a potom oštetio lokale u centru grada.

Tom prilikom nije bilo povređenih osoba, a pričinjena je materijalna šteta na lokalu "Gram", gde su oštećena tri izloga kao i metalna detektor vrata na ulazu u hotel "Kasina" i jedna žardinjera.

Nakon toga se "Audi" udaljio sa lica mesta i srušio zaštitnu ogradu na Trgu Nikole Pašića u dužini od 50 metara i četiri zaštitna stuba.

Policijske patrole pokušale su da zaustave pomahnitali "audi", ali je on uspeo da pobegne. Vozilo je zaustavljeno na Karaburmi. Devojka koja je zatečena u automobilu je zadržana na trežnjenju, pošto je na alko testu imala više od 1.20 promila alkohola u krvi.

Intezivno se traga za mladićem koji je odgovoran za incidente, u kojem samo pukom srećom nije bilo povređenih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)