MALI CUNER NAPRAVIO HAOS U KASINI! Raspisana potraga za njim, njegova kuma zadržana na trežnjenju (VIDEO)

N. B.

02. 01. 2022. u 11:09 >> 11:19

VINOVNIK incidenta u Kasini, kada je oštećen izlog poslastičarnice, kao i kluba “Kasina”, bio je Marko Guzijan Cuner, sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera.

МАЛИ ЦУНЕР НАПРАВИО ХАОС У КАСИНИ! Расписана потрага за њим, његова кума задржана на трежњењу (ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

Raspisana je potraga za njim zbog sumnje da je izvršio krivično delo "ugrožavanja sigurnosti" i krivično delo "nasilničko ponašanje".

Tokom koncerta jedne pevačice u klubu "Kasina" oko dva sata ujutru Mali Cuner se popeo na binu želeći da pleše sa pevačicom. Međutim, na njen poziv njemu je prišlo obezbeđenje "Kasine" i izvelo ga napolje ispred kluba.

Vidno iznerviran zapretio je obezbeđenju da će im pokazati ko je on. Seo je za volan audija A8 , da bi potom krećući se iz pravca Nušićeve ulice prošao između "Kasine" i bašte i zaleteo se u izlog. Potom se dao u bekstvo preko Trga Nikole Pašića, gde je takođe porušio ogradu.

Auto kojim je otišao sinoć je u međuvremenu zaustavljen na Paliluli, ali on nije bio u kolima, nego njegova kuma T. V. (27) koja je zadržana na trežnjenju, dok se za Cunera još ne zna gde je. Naloženo je da se skinu kamere u okoloni "Kasine" i pribave izjave oštećenih.

Marko Guzijan (31), zvani Mali Cuner, je mlađi sin Jovana Guzijana Cunera, koga je ubio zemunski klan pre 15 godina. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)