"PADAJU" DILERI CELO JUTRO: Zaplenjeno pola kilograma heroina, osumnjičenom stavili lisice

Novosti online

19. 11. 2021. u 09:57

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Surčin, zaplenili su pola kilograma heroina i uhapsili P. T. (1960) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ПАДАЈУ ДИЛЕРИ ЦЕЛО ЈУТРО: Заплењено пола килограма хероина, осумњиченом ставили лисице

Foto: Profimedia/Ilustracija

Policija je pretresom stana u Obrenovcu, koji koristi osumnjičeni, pronašla i zaplenila paket heroina, težine 500 grama.

Foto: MUP

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Foto: MUP

Jutros je takođe u Obrenovcu policija uhapsila D. T. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega je pronađeno ukupno 170 grama heroina.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u jednom selu u okolini Obrenovca pronašla 72 paketića sa narkoticima i vagicu za precizno merenje.

D. T. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU - Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!