ZNALI SMO DA NEMA DOZVOLU: Komšije tvrde - vlasnik BMV-a koji je usmrtio ženu u Mirijevu i ranije vozio divljački! (FOTO)

Novosti online

19. 11. 2021. u 00:11

DENIS K. (20) koji je osumnjičen da je juče usmrtio Zlatu Živković (64), kada je vozeći prebrzo izgubio kontrolu nad svojim automobilom na Mirijevskom bulevaru i udario u banderu koja je pala i ubila nesreću ženu, u kraju je poznat po brzoj vožnji i to bez vozačke dozvole!

ЗНАЛИ СМО ДА НЕМА ДОЗВОЛУ: Комшије тврде - власник БМВ-а који је усмртио жену у Миријеву и раније возио дивљачки! (ФОТО)

BMV posle udesa, policija uhapsila vozača, Foto N. Skenderija

O tome šta se tačno desilo juče oko podneva kada je došlo do nesreće, odnosno o tome ko je upravljao BMV-om koji pripada uhapšenom mladiću, priče se razlikuju – piše „Blic“.

Prema onome što je saopštila policija, Denis K. je uhapšen i osumnjičen za izazivanje nesreće u kojoj je Zlata stradala. Takva priča kruži i po Mirijevu, međutim, članovi njegove porodice i prijatelji tvrde da on nije bio za volanom u trenutku nesreće, već da se zamenio sa izvesnim Stefanom, mladićem koji je probao automobil, jer je želeo da ga kupi od uhapšenog.

- Nisam bio na licu mesta i ne znam šta se desilo, ono što znam jeste da Denis inače vozi brzo. Viđao sam ga kako mi proleti ispred kuće, pa driftuje... Njegovi pričaju da nije on vozio, a šta se tamo desilo, njih dvojica znaju, mogu i ja sad da kažem svašta, da se branim, a šta je istina... - rekao je jedan od meštana Orlovskog naselja, u kom živi i uhapšeni dvadesetogodišnjak i dodao da nije tajna da uhapšeni nema položen vozački ispit, da to svi u kraju znaju.

Članovi njegove porodice i danas su tvrdili da je Denis nevin uhapšen i da je automobilom u trenutku nesreće upravljao njegov rođak koji je došao da kupi automobil. Za to što govore, navode, "imaju svedoke".

- Taj dečko, Stefan se valjda zove, a on mu je inače i brat, ostavio je na benzinskoj pumpi svoj auto i on mu je dao BMV da vozi da ga proba - tvrdi Kristijan Andrejić, brat supruge uhapšenog.

Nezgodi je, prema njegovim rečima, svedočio drugi njegov zet, koji je odmah obavestio suprugu uhapšenog šta se desilo i da on nije bio za volanom.

- Moj drugi zet, njegov paša, bio je tu, video ih je. Čuo je udarac i kad se okrenuo, video je to. Odmah je pozvao moju sestru, ženu Denisa K., i rekao joj šta se desilo i da nije on vozio nego ovaj drugi. Sa njim je bio moj stric, i on je to video - tvrdi on.

Rekao je da je on vozio iz straha

Mediji su preneli vest da je Denis K. u policiji prizano krivicu, a to je čula i njegova porodica.

- Rekao je da je on vozio iz straha, zato je rekao, a ne zato što je stvarno tako bilo - tvrde Kristijan i njegova supruga Azra Andrejić:

- Nisu tokom vožnje mogli da se zamene, on je vozio od pumpe. Kad je policija došla moj zet je bio na mestu suvozača, kažu da je tako bilo. I to lako može da se utvrdi, otisci na volanu, kamere, može da se vidi sa kog mesta je pobegao ovaj drugi momak, a gde je sedeo on.

Denis rekao da će mu pokazati kako auto može da ide

Da uhapšeni vozi brzo i bez dozvole oboje su upućeni.

- On zna da vozi, nikad se ništa nije desilo, nikad. Vozio je svoju decu, nas, mog sina, nikad ništa. Pa i juče, vozio je lepo, polako i što bi sad odjednom počeo da divlja, to je ovaj kad je seo za volan - tvrdi rođak.

Međutim, krajem se proširila drugačija priča.

- Nisam taj trenutak video, posle sam sišao do tamo, ali prema onome što čujem od ljudi, a to pričaju i njegovi ovde, kako sam čuo, tačno je da su se oni našli na pumpi i da je taj drugi dečko uzeo da proba auto, ali nešto nije bio zadovoljan kako ide i rekao je Denisu da neće da baca pare i da kupi automobil koji "ne može da povuče". Tad su se opet zamenili za volanom jer je Denis rekao da će mu pokazati kako auto može da ide. Zato je vozio tako brzo - da pokaže kupcu - prepričava sagovornik "Blica".

Jovica Živković, Foto N. Skenderija

Suprug Zlate Živković

 

Jedan priveden na mestu nesreće, drugi u bolnici

Policija je odmah nakon nezgode privela osumnjičenog Denisa K., dok je mladić koji je bio sa njim u automobilu pobegao sa lica mesta. On je uhapšen kasnije tokom dana kada se zbog povreda zadobijenih u udesu pojavio kod lekara u Urgentnom centru.

Nesreća se, podsetimo, dogodila oko 11.30 juče u Mirijevskom bulevaru. U nesreći je poginula Zlata Živković (64), koja je kobnog dana izašla sa nedavno operisanim suprugom u šetnju. On je išao nekoliko desetina mestara ispred nje, jer je Zlata zastala da uđe u prodavnicu. Iz drugog pravca im je u tom trenutku naišao BMV, koji je zbog velike brzine izgubio pravac i udario u banderu koja je pala na ženu i ubila je na mestu.

BONUS VIDEO - OPASNO PO ŽIVOT: Voz prolazi, a rampa podignuta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!