PLAKAO JE I GUBIO ŽIVCE: Vulin otkrio detalje ispitivanja Gorana DŽonića - potpuno odsustvo empatije

Novosti online

24. 10. 2021. u 21:54

MINISTAR Aleksandar Vulin je večeras u emisiji Hit Tvit govorio o ubistvu porodice Đokić i ispitivanju osumnjičenog Gorana DŽonića.

ПЛАКАО ЈЕ И ГУБИО ЖИВЦЕ: Вулин открио детаље испитивања Горана Џонића - потпуно одсуство емпатије

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic

Ministar Vulin je rekao da se Goran DŽonić branio ćutanjem, ali da je pred sudijom za prethodni postupak izneo svoju odbranu.

- Mi smo našli neke veoma neoborive dokaze da je učestvovao u ubistvu. Pronađen je novac na njegovom imanju, još neki predmeti koji su bez sumnje bili iskorišćeni za ubistvo. On je ukazao na saučesnike, i mi smo ih priveli - rekao je Vulin.

Ministar je podsetio da je upravo danas određen pritvor dvojici muškaraca koji su privedeni kao saučesnici, i otkrio je da je raspitana interna poternica za još jednim licem.

- To je neshvatljivo. Nama je od početka bilo jasno, od prvog dana, da je neko ko ih poznaje ubica. To je vrlo pažljivo, profesionalno pripremljena likvidacija - rekao je Vulin, i dodao da je DŽonić pažljivo pripremao svoje alibije kako bi opravdao svoje kretanje.

- Inspektorima je pokazao jedno potpuno odsustvo empatije, kao da se ništa nije desilo. Samo kada bi došli do njega, počinjao je da plače, gubi živce i da se nervira. Ali kada bi ga pitali da li je neko od članova njegove porodice mogao da izvrši ubistvo, on je rekao što da ne - istakao je Aleksandar Vulin.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Privođenje Suzane DŽonić u policijsku stanicu na ispitivanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)