IZA REŠETAKA JOŠ 30 DANA: Produžen pritvor Ognjenu K. iz Temerina, osumnjičenom za saobraćajnu nesreću u Novom Sadu

Lj. P.

08. 10. 2021. u 09:43

VOZAČU Ognjenu K. (29) iz Temerina, osumnjičenom za saobraćajnu nesreću u Novom Sadu u kojoj je poginula Novosađanka Milica Milićević (28), a njen momak Zoran Janković (23) povređen, rešenjem vanpretresnog veća Višeg suda u Novom Sadu produžen je pritvor do 5. novembra.

ИЗА РЕШЕТАКА ЈОШ 30 ДАНА: Продужен притвор Огњену К. из Темерина, осумњиченом за саобраћајну несрећу у Новом Саду

Tragedija mesto nesreće, Foto Lj. P.

Posle hapšenja njemu je ova mera određena zbog postojanja opasnosti od bekstva, s obzirom na to da je napustio mesto nesreće, zbog mogućnosti uticaja na svedoke i zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela.

Saobraćajna nesreća za koju se sumnjiči ovaj dvadesetdevetogodišnjak dogodila se u noći između 7. i 8. avgusta, a on se tereti da je „rendž roverom“, na Beogradskom keju prema Žeželjevom mostu, naleteo na Jankovića koji je upravljao skuterom i njegovu devojku koja je sa njim bila na dvotočkašu, i oboje su imali zaštitne kacige.

DO 12 GODINA ZATVORA

VOZAČ iz Temerina sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći. Za ovo krivično delo predviđena je kazna zatvora i do 12 godina.

Mladić i devojka su od siline udarca odleteli tridesetak metara, a vozač automobila je bežeći sa mesta nesreće, kako se sumnja, pregazio Milicu, koja je nekoliko sati kasnije, uprkos naporima lekara, preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. Teško povređeni Janković je hospitalizovan u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Ubrzo posle strašne nesreće policija je uspela da pronađe odbeglog vozača „rendž rovera“, Ognjena K. (29) iz Temerina, koji se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći. Bežeći sa mesta nesreća, on je, navodno, udario u još jedno vozilo, parkiranu „mazdu“ CX-5, a usput mu je otpala tablica sa kola, što je, kako saznajemo, policiji olakšalo posao u njegovom pronalasku. Navodno je imao 1,8 promila alkohola u organizmu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod parkinga ispred Narodne skupštine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)