HAPŠENJA U MALOM ZVORNIKU: Zbog teške krađe slobode lišena dva lica

V. M.

21. 09. 2021. u 15:17

UPRAVO slavom ovenčani Plaketom opštine Mali Zvornik, policajci u tom gradu, koje predvodi načelnik Radenko Petrović, uhapsili su B. V. (28) i S. Ž. (24) iz okoline Loznice, zbog sumnje da su učini krivično delo teška krađa.

ХАПШЕЊА У МАЛОМ ЗВОРНИКУ: Због тешке крађе слободе лишена два лица

Foto: S.B.

Osumnjičeni su da su u Malom Zvorniku, više puta u krugu firme koja trenutno ne radi, sa trafo i kompresorske stanice, kao i iz elektro i mašinske radionice demontirali i ukrali bakarne elemente i provodnike.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, koji će da odluči da li će za njih od sudije za prethodni postupak da zatraži pritvor. Ova akcija je utoliko važna, jer je policija stavila pod kontrolu, kao što se vidi, i fabriku koja ne radi, što nije moglo da se učini nikad u susednoj lozničkoj „Viskozi“ i kad je reč o nerazjašnjenoj krađi ogromnog i skupog trafoa u industrijskoj zoni u Loznici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

(UŽIVO) NASTAVLJA SE SUĐENJE BELIVUKU I MILJKOVIĆU Lalić o danu kada je uhapšen: Nije me policija nakon hapšenja vodila na stadion