"NOVOSTI" SAZNAJU: Gaga Antonijević dva i po sata svedočio o napadu Bjelogrlića tokom Filmskih susreta u Nišu

J. Ć.

06. 09. 2021. u 17:12

REŽISER Predrag Gaga Antonijević (62), koga je 23. avgusta u niškom hotelu "Ambasador" oko 4 časa posle ponoći napao glumac Dragan Bjelogrlić (57), dao je danas iskaz u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu o ovom incidentu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Гага Антонијевић два и по сата сведочио о нападу Бјелогрлића током Филмских сусрета у Нишу

Foto: V. Danilov

Očekuje se da u narednom period budu saslušana još pet svedoka, koji su bili očevici događaja, saznaju “Novosti”.

Antonijević je u ponedaljak oko podneva u pratnji advokata došao u niško tužilaštvo gde je skoro dva i po sata davao iskaz o okonostima koje su prethodile pre i posle napada Bjelogrlića na njega. Malo pre 15 sati Antonijević je izašao zgrade Suda u Nišu, ali nije želeo da govori o detaljima koje je izneo zameniku Osnovnog Javnog Tužilaštva u Nišu, niti da odgovara na pitanja novinara.

NJegov advokat, kratko je novinarima odgovorio da je Antonijević “govorio samo istinu, samo istinu".

Iz Osnovnog Javnog Tužilaštva u Nišu potvrdili su za “Novosti” da je Antonijević detaljno ispitan i dodali da se ispituju sve okolnosti koje bi mogle da rasvetle ovaj događaj koji je svakako obeležio niške Filmske susrete u avgustu.

Podsećanja radi, nakon napada na Antonijevića Bjelogrliću je bilo određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, a sutradan je iz KP zavoda u Nišu gde je prenoćio, priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nakon saslušanja na kojem je, kako je saopšteno, priznao da je nasrnuo na režisera i izrazio kajanje zbog toga, OJT je ukinulo meru zadržavanja i Bjelogrlić je pušten da se brani sa slobode, uz napomenu da se pretkrivični postupak protiv njega nastavlja.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)