MORA DA PLATI 100.000 DINARA I OSTAJE BEZ DOZVOLE OSAM MESECI: Kažnjen jedan od učesnika incidenta u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu

Lj.P.

27. 07. 2021. u 12:20

JEDAN od učesnika incidenta u nedelju uveče u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu, S.S. (27) iz Futoga je u skraćenom postupku u Prekršajnom sudu kažnjen zbog saobraćajnog prekršaja sa 100.000 dinara, osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, a izrečeno mu je i 16 kaznenih poena.

МОРА ДА ПЛАТИ 100.000 ДИНАРА И ОСТАЈЕ БЕЗ ДОЗВОЛЕ ОСАМ МЕСЕЦИ: Кажњен један од учесника инцидента у Шафариковој улици у Новом Саду

Foto N. Karlić

On i D.P. (24) iz Prijepolja su 25. jula oko 21 sat u centru Novog Sada u Šafarikovoj ulici, nakon što su kolima, za čijim je volanom bio dvadesetsedmogodišnji Futožanin, udarili u autobus parkiran u centru grada, verbalno napali otpravnika unoseći mu se u lice i vozača JGSP „Novi Sad“.

Zbog te situacije intervenisala je i policija, a dvojici mladića su, kako saznajemo i njih verbalno napali. Obojici je bilo određeno zadržavanje do 24 sata, a vozač automobila je u skraćenom postupku priveden sudiji za prekršaje, koji mu je izrekao pomenute kazne.

Obojica će, međutim, odgovarati prekršajno po Zakonu o javnom redu i miru, nenošenja lične karte, ali i za vređanje policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024