NAČELNIK GŠ VS U POSETI TENKISTIMA: Mojsilović u posadi tenka M-84

Novosti online

15. 03. 2022. u 17:50

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je pripadnike tenkovskog bataljona iz sastava Druge brigade kopnene vojske koji realizuju obuku na poligonu „Orešac“.

НАЧЕЛНИК ГШ ВС У ПОСЕТИ ТЕНКИСТИМА: Мојсиловић у посади тенка М-84

Foto Vojska Srbije

Tokom obilaska, načelnik Generalštaba je prisustvovao uvežbavanju posada tenkova M-84 i realizaciji školskih gađanja, i tom prilikom se uverio u visok nivo obučenosti tenkista za realizaciju vatrenih zadataka.

Zajedno sa pripadnicima tenkovskog bataljona gađanje je danas izvršio i general Mojsilović, radi kondiciranja i pripreme za realizaciju bojevih gađanja na kojima planira da učestvuje u narednom periodu.

Uvežbavanja tenkovskih posada na automatizovanom strelištu „Orešac“, na kojem se izvode pripremna i školska gađanja oklopnih jedinica, predstavljaju pripremu za bojeva gađanja i učešće na taktičkim vežbama, koje ovu jedinicu očekuju tokom godine.

General Mojsilović je, nakon uspešno realizovanih gađanja, u razgovoru sa pripadnicima bataljona pohvalio njihovu motivisanost i zalaganje koje pokazuju u svakodnevnom radu i obuci, i izrazio očekivanje da će tako nastaviti i ubuduće kako bi ova jedinica očuvala i unapredila sposobnosti za realizaciju svih dodeljenih zadataka.

Za izuzetno zalaganje na zadacima borbene obuke i pokazane rezultate u radu, načelnik Generalštaba Vojske Srbije je ovom prilikom u čin vodnika prve klase unapredio komandira tenka, vodnika Ivana Zečevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)