SVETSKI KOSTIMI JELENE KARLEUŠE: Pevačica na dočeku pred Skupštinom promenila tri kombinacije (FOTO)

Novosti onlajn

01. 01. 2022. u 16:06

PEVAČICA Jelena Karleuša nastupila je u novogodišnjoj noći pred oko 20.000 ljudi koji su u ekstazi posmatrali njen nastup ispred Narodne skupštine.

СВЕТСКИ КОСТИМИ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ: Певачица на дочеку пред Скупштином променила три комбинације (ФОТО)

Foto: ATA Images

Karleuša je tokom večeri promenila čak tri različite odevne kombinacije, koje su izgledale zaista kao kod najvećih svetskih zvezda. 

- Prvi put pevam ispred Skupštine u svom gradu. Čujem da smo oborili rekord, da nikad nije bilo više ljude. Da ste srećni, da imate parica, da korona bude iza nas, da budete voljeni i da volite, da pevamo, da dugo budemo nasmejani. Da ste srećni, zaljubljeni, veseli, moja najveća životna želja je ispunjena, hvala vam što zajedno ulazimo u Novu Godinu. Ponosim se Beogradom, mi smo večeras centar sveta - rekla je Jelena i čestitala svima Novu godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)