POTPISAN UGOVOR: Ministar Mali sa dobitnicima stana

B.Caranović

28. 01. 2021. u 17:01

Ministar finansija Siniša Mali potpisao je danas ugovor sa dobitnicom stana u okviru drugog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", Svetlanom Janković iz Kragujevca i sa direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem.

ПОТПИСАН УГОВОР: Министар Мали са добитницима стана

Foto: Instagram

Dobitnica nekretnine u naselju Zemunske kapije kaže da je presrećna, ali i iznenađena, pošto je poslala samo četiri koverte sa fiskalnim računima. Stan joj mnogo znači, kako je rekla ima dvoje dece pa je nagrad došla u pravi čas.  Ministar Mali je istakao da je zahtev za fiskalnim računima od izuzetnog značaja za napredak Republike Srbije.  - Deo tog novca ide u državnu kasu, odakle gradimo i sređujemo našu zemlju, povećavamo plate i penzije - rekao je Mali. - Vlada Republike Srbije uskoro izlazi sa novim paketom mera podrške našoj privredi, od nečega moramo da finansiramo i taj paket pomoći.  B. Ca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!