ZA SRETENJE BIRAJU TREBINJE: Praznični turistički aranžmani skuplji do 20 odsto

D.B.M.

10. 02. 2024. u 17:41

DIREKTOR JUTA Aleksandar Seničić izjavio je da se naši građani za putovanje u inostranstvo tokom predstojećeg praznika, Dana državnosti - Sretenje, najviše interesuju za Trebinje, kao i za Budimpeštu, Solun i Instanbul.

ЗА СРЕТЕЊЕ БИРАЈУ ТРЕБИЊЕ: Празнични туристички аранжмани скупљи до 20 одсто

Foto D. Curać

Seničić je rekao da su cene porasle za 10 odsto u odnosu na prošlu godinu i to aranžmani autobuskim prevozom, dok su aranžmani avionskim prevozom skuplji do 20 odsto.

On je najavio da će poslednje nedelje u februaru u Beogradu biti organizovan Međunarodni sajam turizma i istakao da građani mogu da očekuju veliku ponudu domaćih destinacija koje će predstaviti turističke organizacije i agencije.

Kada su u pitanju letnji aranžmani prodaja je krenula još u oktobru prošle godine i najveći popusti su bili do Nove godine, koji su popusti prelazili više od 50 odsto.

Seničić dodaje da je najveće interesovanje za letovanje u Grčku i to za apartmanski smeštaj i istakao da je to destinacija na koju odlazi od 750.000 do 800.000 ljudi preko turističkih agencija, a između 100.000 i 200.000 individualnim aranžmanima i da se očekuje i ove godine približno isti broj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)