Da li znate za šta sve možete da iskoristite stambene kredite?

Promo

29. 11. 2023. u 16:00

NA pomen stambenih kredita većina ljudi uglavnom pomisli na kupovinu stana. Ipak, mnogi ne znaju da postoji niz drugih načina na koje možete da iskoristite ovaj kredit, kako biste sebi obezbedili dom o kakvom ste oduvek maštali.

Да ли знате за шта све можете да искористите стамбене кредите?

Foto: Promo

Svesna toga da je na tržištu došlo do brojnih promena i da su klijentima potrebni podrška i razumevanje, NLB Komercijalna banka ponudila je rešenje – stambeni kredit sa kombinovanom kamatnom stopom, koji pruža izuzetnu sigurnost i fleksibilnost u otplati, uz fiksnu kamatu i nepromenjenu ratu prvih 36 meseci otplate.

Osim za kupovinu nekretnine, možete da ga iskoristiite i za izgradnju kuće, adaptaciju, rekonstrukciju, sanaciju ili dogradnju uz finansijsku podršku po povoljnim uslovima. Za iznos kredita od 12.000 do 300.000 evra, minimalno učešće je 20 odsto.

Foto: Promo

Takođe, jedan od najznačajnijih koraka u životu predstavlja kupovina prve nekretnine. U želji da u što većoj meri olakša donošenje ove odluke, NLB Komercijalna banka nudi posebnu pogodnost – minimalno učešće od 10 odsto za iznose od 12.000 do 100.000 evra i sa periodom otplate od 96 do 240 meseci.

Iako proces kupovine prve nekretnine ili uzimanje predračuna za adaptaciju može delovati izazovno, uz konsultaciju sa finansijskim savetnicima u NLB Komercijalnoj banci biće vam lakše da donesete pravu odluku i iskoristite sve prednosti koje stambeni kredit sa kombinovanom kamatnom stopom može da vam pruži.

Sa svim detaljima i reprezentativnim primerima ponude informišite se na sajtu NLB Komercijalne banke, kako biste u što skorijem roku uživali u svom novom ili renoviranom domu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024