DANAS POČINJE ISPLATA 10.000 DINARA ZA DECU: Evo kako jednostavno možete proveriti da li vam je legao novac

Novosti online

25. 09. 2023. u 07:35

DANAS kreće isplata 10.000 dinara za decu. Prijava je juče zvanično završena, a prijavljeno je tačno 1,1 milion dece, izjavio je juče ministar finansija Siniša Mali. Ministar je juče podsetio da je ovo samo jedna u nizu novčanih jednokratnih pomoći koje je država preduzela u toku krize.

ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА 10.000 ДИНАРА ЗА ДЕЦУ: Ево како једноставно можете проверити да ли вам је легао новац

Foto: Instagram/ mali_sinisa

Kada će ko dobiti novac ne može se precizirati jer isplata nije povezana sa momentom prijave. Veruje se da će i ovaj put, kao što je bio slučaj i sa isplatom pomoći od 100 evra, isplata biti vezana za banku u kojoj imate račun.

Ukoliko ste se već uspešno prijavili za pomoć od 10.000 dinara za decu, evo kako da u tri koraka proverite da li vam je legao novac. Za proveru su potrebna svega tri koraka.

Ono što je prvo potrebno jeste ući na sajt https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju "Provera statusa prijave" koja je prikazana dole na slici.

Foto: Printskrin/Trezor

Nakon što ste kliknuli na opciju "Provera statusa prijave", otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke. Prvo što treba da unesete je matični broj, a nakon toga i broj lične karte koji ste koristili prilikom registracije. Tada i dobijate odgovor.

Foto: Printskrin/Trezor

U trećem koraku očekujte informaciju o statusu uplate.

Ako se pojavi neki problem, recimo da vam novac ne bude uplaćen, takođe na sajtu Uprave za trezor možete problem i prijaviti, piše Blic.

BONUS VIDEO: KRV ALBANSKOG POLICAJCA JE NA KURTIJEVIM RUKAMA: Premijerka o dešavanjima na KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)