MERCATOR-S POZIVA MALE PROIZVOĐAČE: Postanite deo najprodavanijeg brenda domaćih proizvoda “Ukusi moga kraja”

Promo

25. 03. 2023. u 10:00

AKO proizvodite tradicionalne srpske proizvode, po autentičnoj domaćoj recepturi, sa sirovinom koja je 100% nastala u našoj zemlji, pozivamo vas da se prijavite na konkurs “Ukusi o kojima će se pričati” i postanete deo brenda Ukusi moga kraja

MERCATOR-S ПОЗИВА МАЛЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ: Постаните део најпродаванијег бренда домаћих производа “Укуси мога краја”

Foto: Promo

Svako ko pravi domaću hranu, ko voli svoj kraj Srbije i ko ume da priča kroz ukuse – dobrodošao je da se upiše na mapu Ukusa moga kraja! Svi mali proizvođači već danas, a najkasnije do 20. maja mogu da posete www.ukusimogakraja.rs,, popune veb formular i postanu deo asortimana jednog od najpoznatijih srpskih brendova.

 

Ukusi moga kraja su linija tradicionalnih srpskih proizvoda koja je na početku brojala samo 6 privrednika i 24 proizvoda, a danas ima 40 proizvođača i više od 200 najlepših domaćih namirnica, raznih ukusa, prelepih krajeva, jedinstvenih recepata i neverovatnih ljudi.

 

Kompanija Mercator-S, koja je pokrenula ovaj jedinstveni biznis model usmeren na jačanje malih proizvođača i privrede Srbije, već osam godina ulaže u ideju da se autentični proizvodi vrednih srpskih privrednika nađu na što više trpeza širom zemlje.

 

Svaki proizvođač je autentičan, a svaki proizvod unikat. Ipak, postoji nešto što im je svima zajedničko - strast prema onome što rade i ljubav prema svom kraju, rekla je Ljiljana Zeković, direktorka Sektora za razvoj trgovačke robne marke, u kompaniji Mercator-S, i dodala: “Mi se zaista trudimo da u Ukuse moga kraja uključimo ono najbolje iz svih krajeva Srbije, i da potrošači širom naše zemlje, u svojoj najbližoj IDEA, Roda ili Mercator prodavnici, mogu da kupe domaće proizvode koje najviše vole. Zato se nadamo da će se na naš konkurs javiti mnogo kvalitetnih porodičnih firmi s kojima ćemo zajedno stvarati ukuse o kojima će se pričati”.

 

Kompanija Mercator-S poziva sve male proizvođače autentične srpske hrane, čuvare tradicije i dobrog ukusa naših krajeva, da posete www.ukusimogakraja.rs, popune prijavu za konkurs I postanu deo ukusa o kojima će se pričati.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO UOPŠTE NISU OČEKIVALI: Nikola Jokić šokirao saigrače usred NBA finala