SVI VODEĆI BRENDOVI DOLAZE, ALI NEMA POPUSTA: Sajam automobila startuje sledeće srede

E.B.T.

16. 03. 2023. u 16:17

NA Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta održaće se 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme. Kako je organizator saopštio, format ovogodišnje manifestacije je izmenjen zbog aktuelnih problema proizvođača automobila i disbalansa u proizvodnji i potrožnji.

СВИ ВОДЕЋИ БРЕНДОВИ ДОЛАЗЕ, АЛИ НЕМА ПОПУСТА: Сајам аутомобила стартује следеће среде

Foto I. Marinković

- Trajanje sajma je skraćeno sa 10 na sedam dana, i komercijalni efekat koji je bio dominantna karakteristika ovakvih manifestacije, ove godine će biti izostavljen – rekao je koordinator Beogradskog sajma Zoran Lupšić. - Nema velikih lagera za brzu isporuku vozila, nema popusta jer uslovi na tržištu, odnos ponude i tražnje diktiraju takvu cenovnu politiku. Utoliko je značajnije to što smo uspeli da organizujemo ovaj sajam uz prisustvo praktično svih vodećih svetskih brendova, ukupno 33.

Salon automobila, kako je najavljeno, okupiće 250 izlagača koji će predstaviti 33 automobilska brenda, a imaće i 40 premijernih predstavljanja modela. Na sajmu motocikala 60 izlagača predstaviće više od 40 brendova. Za vreme trajanja sajma, najavljen je i bogat prateći program, kao što su proglašenje automobila godine, treninzi bezbedne vožnje, stručne konferencije i drugo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024