NISOTEC – SAVEZNIK ZA OPTIMALAN RAD MOTORA: Kompanija NIS predstavlja paletu motornih ulja unapređene formule

Promo

20. 04. 2022. u 14:57

KOMPANIJA NIS pustila je u prodaju motorna ulja NISOTEC sa unapređenom formulom koja doprinosi većoj efikasnosti vozila, boljoj zaštiti i dužem radnom veku motora.

NISOTEC – САВЕЗНИК ЗА ОПТИМАЛАН РАД МОТОРА: Компанија НИС представља палету моторних уља унапређене формуле

Foto: Promo

NISOTEC motorna ulja izrađena su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski priznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a zahvaljujući unapređenoj formuli u svom sastavu, NISOTEC motorno ulje dokazano utiče na poboljšanje zaštite motora, optimizaciju potrošnje goriva, dok se njegovom upotrebom omogućava duži period zamene ulja na vozilu.

Foto: Promo

Korišćenje NISOTEC motornog ulja doprinosi bezbednoj vožnji i pruža mirniji rad motora, a preporučuje se, kako za benzinske, tako  i za dizel motore putničkih vozila.

Unapređeno NISOTEC motorno ulje testirano je i odobreno od strane najpoznatijih proizvođača motornih vozila, a dostupno je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije. Pored mnogobrojnih zadovoljnih potrošača koji su svoje poverenje ukazali NIS-ovom brendu ulja i maziva, visok kvalitet NISOTEC ulja potvrđuju i mnogobrojna priznanja i nagrade, između ostalog i  Veliki šampionski pehar sa prošlogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja.

Više informacija o NISOTEC motornim uljima dostupno je na ovoj stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)