MINISTAR O VAŽNOJ TEMI: Siniša Mali gost prve emisije FT1P na Jutjub kanalu Novosti

Novosti online

30. 09. 2021. u 10:20

O NOVOJ onlajn fiskalizaciji i šta to znači za privrednike, u nedelju od 21 čas govoriće ministar finansija Siniša Mali.

МИНИСТАР О ВАЖНОЈ ТЕМИ: Синиша Мали гост прве емисије ФТ1П на Јутјуб каналу Новости

Foto: Novosti

Čućemo i kako izgledaju nove fiskalne kase, a šta će se uraditi sa starima, koliki će biti trošak novih fiskalnih kasa, kao i kako proći bez FT1P kroz ceo proces prelaska na novu onlajn fiskalizaciju.

Ministar Mali biće gost prve emisije novog podkast formata na Jutjub KANALU Novosti u nedelju od 21 čas - „FT1P sa Milanom Trbojevićem“.

Trbojević je knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT preduzetništvo. Osnivač je i vlasnik sajber Knjigovodstva Knjiški moljac i kreator bloga FT1P (fali ti jedan papir). Angažovan je kao poreski savetnik za IT delatnost u ICT hub-u gde pomaže preduzetnicima u prevazilaženju birokratskih prepreka, kao u IT zajednici i specijalizovan za Startap kompanije i pronalaženje modela poslovanja u Srbiji.

Ovaj ekonomista zapitao se: "Koliko smo se puta sreli sa FT1P?” i odlučio je da nam pomogne.

Od nedelje, 3 oktobra, na Jutjub kanalu NOVOSTI Milan će zajedno sa svojim sagovornicima pronalaziti odgovore na mnoga pitanja. Državni službenici će nam odgonetnuti kako zaobići FT1P i kako da ga više ne bude. Odgovori na pitanja i muke preduzetnika u vezi sa administracijom misija su našeg domaćina Milana Trbojevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SOFIJA MILOŠEVIĆ PODELILA DIRLJIV PRIZOR: Pogledajte ko je Luki Joviću doneo sreću na utakmici sa Slovenijom (FOTO)