PRIJAVA vakcinisanih građana za 3. 000 dinara, koji su do 31. maja primili makar jednu dozu vakcine, 1. juna, tačno u ponoć.

AMatić

31.05.2021. 11:23

E moj gospodine Mali, zašto ne pričate o negativnoj strani vakcinacije, moj slučaj: primio sam prvu vkcinu, pa onda drugu vakcinu. posle tri nedelje dobio sam napade sa disajnim organima, temperatura. Odem u kovid ambulantu i nakon pregleda odmah u bolnicu. Bio sam negativan. To je bilo prvog marta 21. nakon 6 dana otpuštanje iz bolnice. Posle 5 dana ponovo kovid ambulanta ponovo bolnica, ovog puta pozitivan. Proveo sam 3 nedelje vezan za krevet, kad su me otpustili nisam mogao da idem To traje sve da danas, vrtoglavica, nemam ravnotežu, idem sa četvoronožcem. Bio sam kod više specijalista ali ništa. Zadnji je bio Neurolog, dao mi je terapiju lekova dijagnozu, da snimim dobler MKS vrata i RTG C kičme. Požarevac nema aparat za snimanje RTG C kičme, Dok za jedne tvrdimo da su izlečeni, drugi imju probleme na pretek. Tako je to moj ministre.

Dejan

31.05.2021. 14:16

Prosle godine dobio sam 100 evra pomoc a ove nemam pravo jer mi je receno da se moji podaci ne slazu sa podacima mupa tako da nema svrhe da se prijavljujem za pomoc koju necu dobiti. Pri tome imam vazecu lk. cipovanu do decembra 2026 godine. A da se sutra zarati odmah bi imao pravo da branim svoju zemlju kao i 1999 godine u ARJ i PVO.