SUBVENCIJE PREDUZETNICIMA: EUPRO+ raspisao Javni poziv

V. N.

27. 05. 2022. u 11:53

EUPRO+ raspisao je Javni poziv za predloge projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća.

СУБВЕНЦИЈЕ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА: ЕУПРО+ расписао Јавни позив

Foto: PKS

Javni poziv je namenjen preduzetnicima, mikro i malim preduzećima registrovanim u od 1. januara 2016. do 31. decembra 2020. i koja se bave proizvodnjom, uslugama iz  oblasti informacionih tehnologija, arhitektonske i inžinjerske delatnosti, zdravstvene i socijalne zaštite, kao i oni koji pružaju usluge vezane za turizam, održavanje i popravke.

Ukupan budžet projekta je tri miliona evra, a iznos podrške po pojedinačnom projektu je od 10.000 do 40.000 evra, uz obavezno sufinansiranje od 20 odsto vrednosti projekta, odnosno 15 posto za preduzeća iz opština koje su u IV kategoriji razvijenosti. Rok za prijavu je 30. jun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)