LEDENA NEDELJA PRED NAMA: Temperature se vraćaju na nulu - meteorolog objavio detaljnu vremensku prognozu

Novosti online

07. 05. 2021. u 14:23

METEOROLOG Weather2Umbrella Đorđe Đurić objavio je na svom fejsbuk nalogu kakvo nas vreme čeka do kraja sledeće nedelje.

ЛЕДЕНА НЕДЕЉА ПРЕД НАМА: Температуре се враћају на нулу - метеоролог објавио детаљну временску прогнозу

Foto: Depositphotos

- U Srbiji u subotu nakon oblačnog jutra sa kišom, sledi razvedravanje i to već ujutro u severnim, a do sredine dana i u ostalim predelima Srbije, pa će u nastavku dana biti sunčano, ali osetno svežije u odnosu na prethodni dan. Duvaće umeren do pojačan, na istoku Srbije i jak severozapadni vetar, posle podne u slabljenju. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, u Beogradu 10°C, maksimalna dnevna od 16 do 20°C, u Beogradu do 18°C - napisao je Đurić.

On ističe da će nedeljno jutro biti veoma hladno i vedro, u kotlinama sa maglom.

- Minimalna jutarnja temperatura od 0 do 8°C, ponegde uz prizemni mraz. Tokom dana sunčano i toplo, a maksimalna dnevna od 21 do 25°C. Jugoistočni vetar tokom dana u pojačanju. U ponedeljak i utorak sunčano i veoma toplo, uz umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i sa olujnim udarima, na jugu Banata i preko 80 km/h. Maksimalna temperatura u ponedeljak od 23 do 27°C, a u utorak od 25 do 30°C, dok će u Negotinskoj Krajini biti malo hladnije. U sredu pre podne sunčano, a posle podne i uveče sa zapada povećanje oblačnosti, pa se očekuje pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura oko 25°C. U četvrtak promenljivo oblačno i svežije, uz severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20°C - piše Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)