GRUPA građana koji se protive merama uvedenim protiv korona virusa ponovo su se danas okupili u centru Beograda, a kako je objavljeno na društvenim mrežama, ponovo su i igrali kolo oko spomenika Stefanu Nemanji.

Gagi

04.04.2021. 07:22

@Laki - Ova država stvarno sve više liči na mesnu zajednicu. Ne preduzima ništa protiv lica koja ugrožavaju druge građane, ali će vas kazniti kada pređete ulicu van pešačkog prelaza. Smešna država.

Miki

03.04.2021. 20:48

Bez teksta sam.. Nama neprijatelj ne treba sa nama samim ovakvim.. No smetaju I'm maske?? Pa u japanu ih nose i kad imaju prehladu da ne prenose drugima.. A kod nas sve smeta.. A ne smeta što dnevno umre 40 ljudi(moja tetka takođe) naravno ne smeta ni sto beograd smetliste na otvorenom (plastika I limenke svuda okolo) ne verovatno koliko baksuza

Mile

03.04.2021. 21:16

Aj sto su anti Vax al sto i anti max? Sto nenose maske? Jel to namerno šire zarazu? Pa ljudi koji vam je.. Nećemo nikad izaći iz ove situacije.. Pa kad ne bude plata penzija nemoj da cmizdrite posle..

Pera

03.04.2021. 22:12

Ko ima pravo da ugrožava drugima život? Ako je nešto zakonom regulisano onda se to mora i poštovati. U protivnom kome se ne sviđa neka potraži drugu domovinu.Policija treba od svih koji se ne drže propisanih mera da uzme podatke i sutra kada obole da im se uskrati pomoć. Neka ih leče ovi sa Savskog trga.

Deki

03.04.2021. 22:36

Polako, da bi bio hrišćanin treba biti i malo prizeman. Kažu sveti oci da je najveća vrlina imati razboritost, ali nisam siguran da je baš Antonije ima... on možda i želi dobro ljudima ali sa pogrešnim rasudjivanjem. Uostalom i vakcinacija nije obavezna pa ne znam protiv koga se protestuje kad je sve na slobodnoj volji...

Mika

03.04.2021. 23:01

Imaju licno pravo da ne prime vakcinu, ali ne i da remete sprovodjenje mera donetih zarad ocuvanja zdravlja naroda u vreme pandemije. Zbog toga ih treba sve pokaznjavati kao sto se kaznjavaju i svi drugi na splavovima i kaficima. Zasto je sav normalan svet prinudjen da bezi od njih na ulici i da se oseca izlozeno potencijalnim nosiocima virusa. Skojim pravom matletirate druge?

Branko

04.04.2021. 00:13

Dajte da potpisujemo neku peticiju da ovo postane zakonom zabranjeno i da se kaznjava zatvorskom kaznom. Zasto stalno grupa od 1000 da nas sramoti? Strasno...

Dubravka

04.04.2021. 10:33

Krše epidemiološke mjere i gaze travu! Travu gaze ti što igraju i radoznali gledaoci. Ovo je dokaz kakvi su Srbi po mentalitetu. A onda će urlikati da je kriva država! Zašto nisu hapšeni? Zašto država ne pokazuje svoju moć? Zašto ne pokaže odlučnost? Srbi pogrešno shvataju demokratiju. Za Srbe je demokratija bezakonje! Švajcarci imaju direktnu demokrtiju, najveći su demokrati, ali najveći pristalice sprovođenja zakona! Zato je Švajcarska najuređenija zemlja. Švajcarci su protivnici zatvora, kod njih je sve po džepu, jer tu najviše boli. Zatvora se niko ne boji. Zatvor je za ubice i slična teška djela.