SNIMAĆE se film o Naseru Oriću.

Rst

23.03.2021. 09:18

Nije Hadzihafizbegovic izdajnik on samo voli svoj narod, izdajnici svog naroda su oni koji ga vodaju po Srbiji da prima nagrade i zaradjuje novce...

Cbemo

23.03.2021. 09:20

То што муслимани хоће да снимају филм о својим "херојима" није ништа ново, јер се код њих херојство мјери бројем српских одсјечених глава. Већи проблем је што овакви и слични "умјетници" уживају углед код Срба у Србији. Чак и Дино Мерлин одржи концерт у Београду, пред пуном халом. Несхватљиво.

Kosovac

23.03.2021. 09:22

Једино код нас могу да се шетају и причају шта им воља. Овом квази глумцу забранити улаз у Србију, мада да може и у Р. Српску али на жалост не може. Када ћемо се опаметити не знам. Ове Србе који бране права оваквих и њему сличних бих замолио да дођу да живе месец дана на Косову.

AlexRS

23.03.2021. 09:30

Pa i Aida je dio propagandne mašinerije bošnjaka pa u njemu igraju glumci iz Srbije, da ne kažem Srbi a i dosta tzv. Srba ga podržava. Tradicija se nastavlja. Ima li nas gorih, gospode Bože?!

Velibor

24.03.2021. 12:10

@Lolo - Ratko Mladic je heroj genije ljudina i ni z od ratnog zlocinca nego zrtva fasizma.Oric je obican mali komadircic koji je licno cinio zlocine i nad muslimanima i Srbima civilima.Obicna kukavica koji je zbrisao kad je srpska vojska udarila i ostavio svoj narod na cjedilu.On i alija su krivi za mrtve srebrenicane i muslimani da imaju imalo pameti i hrabrosti bi mu licno sudili..ali nemaju..zato su musli i bosanci

Manojlo

23.03.2021. 09:44

Gde ste bili dok mu je bilo sudjenu u Hagu da ponudite dokaze zločina? Kasno je sada. U koliko je tačno ovo što pišete, kako to da ga država Srbija ili tužilaštvo u Republuci Srpskoj ne goni.

Komentator

23.03.2021. 09:45

Dokaz totalne zatupljenosti i nezainteresovanosti Beogradjana koji rado primaju Dina Merlina, Hadzihafizbegovica, letuju u Hrvatskoj i rade druge stvari primerne ljudima koji nemaju ni mrvicu ljudskog dostojanstva....

MilaS

24.03.2021. 07:28

@Komentator - ...pa,to je ovaj "novosrbijanski" talas...proeuropski...koji se grozi svega vezanog za srpsko nacionalno bice...opanka...sajkace...istorije...a o "istrazi poturica"(nesto mi i to pade na pamet) pricaju kao o genocidu...groze se Gavrila Principa,jer austrougarska je bila napredna,jelte,a mi divljaci...posipanje pepelom i pretvaranje u onaj novoproklamovani srednji rod...fuuuj...

Soko

23.03.2021. 09:51

Hadžihafizbegović, ovo što govoriš i zagovarao upravo je oličenje najprimitivnije mržnje prema srpskom narodu.Neznam samo dali ćeš u scenario uvrstiti ono što je radio tvoj koljači Orić u Kravicama i Bratuncu.Možda taj film treba da motiviše naivne ( pametne sigurno neće) muslimane bivše Srbe da ponovo aktiviraju nekog Juku Prazninu.Čudo da i njega ne spominješ kao heroja.Zaista si ne samo mene već sve Srbe i muslimane duboko razočarao jer smo u prošlosti rado gledali tvoj umetnički dar.Što ti je ovo trebalo,ti si već bio ostvaren i prihvaćen na svim prostorima bivše Juge.Sad si pljunuo na svu svoju prošlost.

Mladic

23.03.2021. 11:21

Muslimani jos nisu rascistili sami sa sobom ko su i sta su pa tek onda mogu nesto da pricaju jos od 41 nisu nacisto sami sa sobom da li su fasisti ili partizani pa i u ovom ratu nije im jasno ko su dali su mudjahedini ili samo fasisti ili kako mali Alijin zeli da pokaze da su zrrve

djole

23.03.2021. 12:35

Gospodo novinari Novosti, zašto ne zadučete rukave i iznesete sva zverstava stebreničkih muslimana u poslednjih 400 godina. Srebrenica je već četiri veka antisrpska koljačka baza muslimanskog krvoloka! Njihove horde su to radile u svim ratovima koji su vođeni u XIX i XX veku, ali isto su činili i u XVIII i XVIII veku prelazeći Drin u čineći zulume čak u Šapcu, Valjevu, Bajnoj Bašti, Požegi i Užicu! Vekovima smo skrivali istinu nadajući se nekom saživotu, a mnogi i tobožnjem Aleksandrovom jednom(troverenom) narodu i Brozovom nepostojećem bratstvu i jedinstvu! Srpski narod ima pravo da sazna tu strašnu istinu.

Komsija Dzoka Veliki

23.03.2021. 13:45

I dalje najdalji umjetnicki domet ovog (nazovi) glumcica je uloga u komediji Lepe Brene "Hajde da se volimo".Nemogucnost transformacije i jako diskutabilan talenat ovog vrlog "umetnika" ucinio je da se uglavnom krece u oblasti "tragikomedije" tumaceci uloge "sitnih dusa" i malih iskompeksiranih licnosti u vecitoj borbi sa svojim ambicijama i velicinom..Ono sto gospodin nije mogao da postigne na umetnickom planu ucinio je "pored scene" dovijajuci se na razne nacine na uzburka javnu scenu u regionu..i "okitio" se raznim glumackim nagradama veoma diskutabilnim kriterijumima..Od svega svakako je najinteresantni njegov politicki agazman i pripadnost extremistickoj SDA...Naravno nisam za nikakve zabrane i metode primitivnih sistema i naroda..Ali gospodin je zaradio jedan lepi i fini prezir i gadenje..cak i onih nizih slojeva naseg glumista i estrade sa kojim "efendija" komunicira i koje koristi da bi svom osebujnom bezobrazluku dao kredibilitet..

Braco

24.03.2021. 14:43

Pa dobro neka snime film o ovom zlocincu. Ali pod jednim uslovom . Da prikazu sva nedjela koje su pocinili njegovi vojnici, a i on sam. I neka prikazu sta je radio u Srebranici gdje je on komandovao. A za kraj filma neka snime kako je ovaj "heroj" razgulio iz te iste Srebrenice 7 dana prije nego sto ce je Srpska Vojska osloboditi i to helikopterom UN-a.

Luka

24.03.2021. 17:37

Srbi zabrinite se da su vam takvi rado viđeni gosti u Srbiji.Inaće od filma treba očekivati uspjeh kao i sa Vrdoljakovim o Gotovini. Nemože film od ubojice napraviti poštenog čovjeka.Sve će to završiti u nekom dbokom podrumu,osim što će glumci i režiser pokupiti velike pare.

Pravdoljub

01.07.2021. 18:43

Malo malo pa vaskrsne neka od muslimanskih žrtava iz Srebrenice, pojavi se živ i zdrav, dok srpske eventualno otkopaju kad uspeju da nađu grobnicu i redovno se ponavlja da je uzrok smrti vrlo nasilan. A što se Hadžihafizbegovića tiče, sami smo krivi, blato sve Srpsko gde god može i kad god ima priliku a mi, odnosno naši filmski poslenici ga zovu u Srbiju, daju uloge umesto da ga medijski sahrane pošto mu pare iz Srbije očito nisu krvave, tada se verovatno seti svog Srpskog porekla i nije mu mrsko da ih uzme, onda smo braća, novac nema ideologiju.

Pravdoljub

01.07.2021. 18:43

Malo malo pa vaskrsne neka od muslimanskih žrtava iz Srebrenice, pojavi se živ i zdrav, dok srpske eventualno otkopaju kad uspeju da nađu grobnicu i redovno se ponavlja da je uzrok smrti vrlo nasilan. A što se Hadžihafizbegovića tiče, sami smo krivi, blato sve Srpsko gde god može i kad god ima priliku a mi, odnosno naši filmski poslenici ga zovu u Srbiju, daju uloge umesto da ga medijski sahrane pošto mu pare iz Srbije očito nisu krvave, tada se verovatno seti svog Srpskog porekla i nije mu mrsko da ih uzme, onda smo braća, novac nema ideologiju.