KIJAMET DO APRILA, A ONDA PREOKRET: Evo kakvo vreme prognoziraju za Evropu i dokle će da traje

Tanjug

22. 03. 2021. u 17:29 >> 17:38

VELIKE delove Evrope od aprila do juna očekuju temperature više od uobičajenih za to doba godine, saopštila je danas kompanija Veder u vlasništvu IBM Korp.

КИЈАМЕТ ДО АПРИЛА, А ОНДА ПРЕОКРЕТ: Ево какво време прогнозирају за Европу и докле ће да траје

Foto: Depositphotos

Prema prognozi, april bi mogao da bude topliji nego što je normalno u severozapadnoj Evropi i hladniji nego obično u južnoj Evropi, preneo je Rojters.

Što se tiče letnjih meseci, nedavni klimatski trendovi i modeli sugerišu hladno, vlažno i vetrovito leto širom severne i zapadne Evrope i vruće i suvo leto u jugoistočnoj Evropi.

Kompanija Veder je navela da će objaviti novu prognozu za leto 15. aprila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...