KUKAJU ZBOG MERA, A IDU NA ŽURKE I ZIMOVANJE! Ministar Lončar oštro o neodgovornim pojedincima - kako budemo radili, tako će nam i biti

Novosti online

15. 02. 2021. u 08:25

MINISTAR zdravlja Zlatibor Lončar naveo je da neodgovorna okupljanja kojima se krše epidemiološke mere sve više pune bolnice po Srbiji.

КУКАЈУ ЗБОГ МЕРА, А ИДУ НА ЖУРКЕ И ЗИМОВАЊЕ! Министар Лончар оштро о неодговорним појединцима - како будемо радили, тако ће нам и бити

Foto Tanjug

Lončar je komentarisao sve veća i sve masovnija okupljanja ljudi na srpskim planinama, ali i na žurkama, čime se krše epidemijske mere, a broj zaraženih korona virusom ne opada.

- Onda kukaju što sad mere, pa ljudi, objasnite šta hoćete. Kako budemo radili, tako će nam i biti. Ako neko misli da ćemo da se ponašamo tako i da se igramo mačke i miša, nećemo. Ovo što ste uradili organizovanjem žurki, zbog toga će nam biti punije i punije bolnice, za desetine, možda i stotine ljudi. Jurimo gore ljude po planinama, po Kopaoniku. Vi sedite na planini, a mi smo ovde za vas da razmišljamo o vašoj vakcinaciji kad se budete vratili. Zdravstveni radnici čine sve da se vi ne razbolite, da budete zdravi i živi.

Podsetimo, pre dva dana organizovana je žurka na Tašu na kojoj je bilo oko 700 ljudi. Komunalna milicija i juče je rasturala korona žurke po Beogradu. Na jednoj je bilo oko 400 ljudi.

Za vikend su na naplatnim rampama zabeležene neverovatne gužve jer su se svi uputili ka ski centrima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

RHMZ PONOVO UPOZORAVA: U naredna dva sata pljusak u Beogradu i još tri regiona Srbije