NESTAO ALEKSANDAR (33) IZ NOVOG SADA: Sestra moli za pomoć, ako ga vidite javite se (FOTO)

Novosti online

01. 02. 2021. u 17:13

NOVOSAĐANIN Aleksandar Zdjelarević (33), nestao je u nedelju uveče, a poslednji put je viđen oko 20 sati ve večeri. Porodica od tada o njemu ništa ne zna,a njegov nestanak je danas prijavljen novosadskoj policiji.

НЕСТАО АЛЕКСАНДАР (33) ИЗ НОВОГ САДА: Сестра моли за помоћ, ако га видите јавите се (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Jovana Zđelarević

Aleksandar je visok oko 190 centimetara a na sebi je kada je nestao imao crne pantalone sa džepovima sa strane i zelenu jaknu.

Njegova sestra kaže da se u nedelju popodne video sa porodicom, posle čega je otišao u svoj stan, ali da po svemu sudeći u njemu nije ni bio. Nema ni njegovog automobila, “reno megan”, tamno plave boje registarskih oznaka NS 496 KF.

- U ponedeljak nije otišao na posao – kaže zabrinuta Aleksandrova sestra, dodajući da njegov telefon kada pozovu, ne daje nikakav signal, samo tišina. – Kada smo se videli u nedelju, ponašao se uobičajeno, nismo primetili ništa čudno na njemu. Jako smo svi u porodici zabrinuti, i nadamo se da će nam se javiti. Svi smo se uključili u potragu za njim, poznanici, prijatelji…

- Poslednji kontakt smo imali sinoć oko 20 časova. Tražili smo na svim mogućim mestima koja su nam pala na pamet. Iscrpli smo sve opcije. Prijavila sam policiji, bila u urgentnom, ali nema ga u evidenciji. Ukoliko ga vidite ili imate informaciju koja bi bila korisna, pišite mi ili me pozovite na 065 33 23 852 - objavila je njegova sestra Aleksandra.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da im se jave na broj telefona 065/33- 23- 852 ili da pozovu policiju na 192.

APEL ZA POMOĆ! NESTAO MI JE BRAT. Zove se Aleksandar Zdjelarević, rođen 1987. godine. Visok oko 190 cm, na sebi ima crne...

Posted by Jovana Zdjelarević on Ponedeljak, 01. februar 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas