UROŠ (22) KRENUO NA SKIJANJE, PA SE IZGUBIO: Još jedan nestanak na srpskoj planini

Novosti online

13. 01. 2021. u 19:06

UROŠ Dragičević (22) nestao je danas na Staroj planini.

УРОШ (22) КРЕНУО НА СКИЈАЊЕ, ПА СЕ ИЗГУБИО: Још један нестанак на српској планини

Foto: M. Labudović

Mladić je otišao da se skija na skijalištu Babin zub.

Međutim, oko 15 sati gubi mu se svaki trag.

Podsetimo, prava drama odigrala se danas i na Kopaoniku. Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras.

Foto: M. Labudović

 

DRAMA I NA PLANINI CRNI VRH

Na planini Crni Vrh kod Bora dva skijaša su tokom skijanja izgubili orijentaciju i izgubili se. Odmah po dojavi u 16.17 časova izašla je ekipa od 4 vatrogasca spasilaca sa 1 terenskim vozilom i sa 1 ATV VSB Bor koji su izvršili pretragu terena po lokaciji koju su dobili sa mobilnog telefona jednog skijaša. Na licu mesta su bili su i policajci  iz PU Bor.

Dva vatrogasca su sa ATV-om (kvad) uspela da stignu do mesta gde su se izgubljeni skijaši nalazili. Bezbedno su ih evakuisali do magistralnog puta gde su ih čekali prijatelji sa terenskim vozilom. Niko nije povređen i svi su na putu ka svojim kućama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)