ZA Kosovo i Metohiju sam izuzetno vezan, proveo sam tamo 18 godina života. Albanski političari zbog otvorene podrške moćnih zapadnih država nisu voljni ni da razgovaraju, a kamoli da pregovaraju sa srpskom stranom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uhvatio se ukoštac sa mnogobrojnim problemima Kosova i Metohije. On se pokazao kao odgovoran državnik po mnogim nacionalnim pitanjima. Sud o njegovom radu su dali građani na izborima.

Komentari (70)

Ivana

17.10.2020. 00:21

Aleksandar Vučić se zaista bori za interes svoga naroda i države, bori za ekonomski prosperitet i razvoj, hvala Vučiću na svemu što čini za ekonomski napredak i razvoj naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi.

ivanbp

17.10.2020. 10:17

Na pravom smo putu za rješavanje svih gorućih problema i svak treba da shvati da samo jedinstvenim i integralnim pristupom možemo uspjeti. Nikada nismo imali pogodnije okolnosti da možemo praviti dobre poteze i ja želim puno sreće i uspjeha ljudima koji su se uhvatili u koštac sa rješavanjem svih problema.

Milica

17.10.2020. 11:57

Nista cudno , kad vec nemaju svoju politiku , kad su vec toliko gresili oko Kosova i Metohije , bivsoj vlasti a danasnjoj opoziciji je ostalo samo to da seje lazi.

caca

17.10.2020. 13:36

Svi dobro znamo da se opozicija služi svakakvim lažima,ali narod je ipak odabrao prave i odgovorne ljude koji rade za dobrobit Srbije i njenih građana!!!!!