MINISTARSTVO prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputilo je osnovnim školama u Srbiji uputstvo za organizaciju i realizaciju obrazovno vaspitanog rada u školskoj 2020/2021. godini.

Lola

20.08.2020. 13:19

@MUja - Tako je. Ko ne prica nigde ne treba da nosi masku. Pogotovo ako je udaljen od drugih. Ja ne pricam ni u prodavnici ni u prevozu, dakle imam pravo da ne nosim masku!

maniks

20.08.2020. 13:25

Ako je dete zarazeno izoluje se u jednu ucionicu uz nadzor do dolaska roditelja i tu se obaveza skole zavrsava. Sad brigo predi na roditelje. Sad roditelji odvode dete kod lekara, pa kuci .U tom vodjenju roditelji ne rade a i postoji velika verovatnoca da l roditelje zaraze. I sad neko u karantin i izolaciju a neko u bolnicu. Kad dodje do toga kako se cela porodica zarazila vrlo brzo videce se krivac -,skola

Drug Boban

21.08.2020. 07:15

A kad je ovo objavljeno u SLUŽBENOM GLASNIKU????? ako nije, onda ovo nije ni obavezujuće, a samim tim ne poledeše nikakvim sankcijama!!!!

Dana

21.08.2020. 07:42

Licemerno. A posle skole ce da nastave da idu na treninge u klubove, kao i u sale koje skola iznajmljuje, gde ce za vreme treninga biti u interakciji. I to moze. Nemam.nista protiv treninga. I moje dete ide na trening. Takodje deca u vrticima se slobodno krecu, njih niko.ne ogranicava,.sputava niti ih neko spominje da su ugrozena. A upravo su oni opasniji ta prenos virusa od skolske dece. Da lu moze neko da objasni ovo licemerstvo?