VELIKA je razlika između SARS-Kov2, SARS i MERS i drugih virusa korona koji najčešće izazivaju blagu prehladu.

zaliv tacka net

09.08.2020. 23:16

@Sale - sad gube prvu poziciju kao svetska ekonomija a poceli su da padaju i kao vojna sila a kao takvi cini mi se da mi mozemo bolje od vecine da kazemo na sta su sve spremni zarad njihovih ciljeva. Kada su nas onako unistavali samo zbog Kosova koje je daleko manje bitno amerima od njihove pozicije mozete li misliti na sta su sve sporemni kad je u pitanju Kina? Kinezi to vrlo dobro znaju ali oni nece kao mi da galame i busaju se u prsa jer to nanosi stetu, oni to polako sistematski i uporno a kad budu jaci revansirace se amerima nemilosrdno. Oni nikad ne zboravljaju kako prijatelje tako i neprijatelje!

Nja

09.08.2020. 23:04

E a pazi sada kako je nestorovic pricao pre nekog vremena da je vestacki virus. Od jednom se javljaju masa lekara. Pa koji je to bezobrazluk, ako nesto znate i smatrate neispravnim uradite nesto da zastitite gradjane Srbije, mi smo vas narod.

gz

10.08.2020. 08:53

@Nja - Dosta mi je vise ovih “mozda je bilo ovo a mozda i nije, mozda je bilo nesto drugo” strucnjaka. Ako mozete da pomognete narodu pomozite i vise nam ne treba.