SESTRE TREĆI PUT MAJKE U ISTOM DANU: U čačanskom porodilištu dva porođaja u kojima su na svet došla braća od tetaka

V. ILIĆ

03. 08. 2020. u 21:30

PROTEKLOG vikenda u porodilištu čačanske bolnice porodile su se dve rođene sestre - Nevena Kovačević i Bojana Pantović Đurić, i obe dobile po dečaka.

СЕСТРЕ ТРЕЋИ ПУТ МАЈКЕ У ИСТОМ ДАНУ: У чачанском породилишту два порођаја у којима су на свет дошла браћа од тетака

Porodilište u Čačku / Foto V. Ilić

Zanimljivo je što su se sestre porodile istog dana, u razmaku od oko tri sata, a novorođene bebe obema su treće dete.

Oba porođaja su, kako smo saznali, prošla bez ikakvih komplikacija, bebe i porodilje su dobro i, najverovatnije, ove nedelje će biti puštene kućama.

U porodilištu kažu da ovakvu situaciju ne pamte - da su jednu sestru porađali u trenutku dok su drugu primali na odeljenje i pripremali je za porođaj.

- Moja supruga Nevena i svastika Bojana su zajedno održavale trudnoću, išle su kod iste doktorke na preglede i imale su približne termine. Tog dana, u subotu ujutru su obe bile na pregledu. Supruga je dobila bolove po podne i odmah smo krenuli u bolnicu - rekao nam je Vladimir Kovačević.

Porodica Kovačević / Foto privatna arhiva

Ubrzo će kući

OBE porodilje se osećaju dobro. Porođaj je kod obe bio brz i nije bilo komplikacija. I bebe su dobro, pa se nadamo da će za neki dan izaći iz porodilišta - rekao nam je Vladimir Kovačević.

Zbog celokupne situacije oko epidemije virusa korona, Vladimir nije mogao duže da se zadrži u porodilištu, pa je otišao kući.

Kada mu je supruga Nevena javila da je porođaj počeo, on je ponovo došao u bolnicu.

- Kada sam dolazio, video sam pašenoga Nikolu Đurića, koji mi je rekao da je i Bojana dobila bolove. Moja žena se porila oko 19.30, a njena sestra oko 22.50. Tako smo zajedno slavili i pašo i ja i naše porodice - kazao nam je Vladimir.

Nevena sa sinom / Foto Privatna arhiva

I Kovačevićima i Đurićima novorođeni dečaci su treće dete, i obe porodice sada imaju po dvojicu dečaka i jednu devojčicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)