"NE SPAVAM ZBOG TOGA I MOLIM SE BOGU DA JE ŽIVA I ZDRAVA": Komšija iz Banjskog polja za "Novosti" o nestanku male Danke Ilić

Милица Шкорић
Milica Škorić

30. 03. 2024. u 10:12

REPORTERI "Novosti" nalaze se u Banjskom polju, mestu u kom je nestala dvogodišnja Danka Ilić. Naši novinari razgovarali su sa komšijom koji tvrdi da u tu kuću godinama gotovo niko nikad i ne dolazi.

НЕ СПАВАМ ЗБОГ ТОГА И МОЛИМ СЕ БОГУ ДА ЈЕ ЖИВА И ЗДРАВА: Комшија из Бањског поља за Новости о нестанку мале Данке Илић

Foto: Igor Mitrović/privatna arhiva

- Poznajem tu porodicu, i majku nestale devojke znam još kad je bila dete. Njena porodica i oni su u toj kući živeli ranije, majka je tu išla u školu, ovim putem je prolazila. Posle su se odselili i otada gotovo da i ne dolazi niko u tu pojatu. Otkud ona i devojčica sad tu, prvi put da su došli ovde, nisu ni dolazili pre. Teško da će išta šta naći ovde, nema tu šta da se traži, to je dete od 2 godine gde može da nestane? Strašno, ne spavam zbog toga, samo se molim Bogu za tu devojčicu da je živa i zdrava - kaže komšija za "Novosti".

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u peti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronađime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

BONUS VIDEO: PRISTIGLA EKIPA VATROGASACA SPASIOCA - Nastavlja se potraga za Dankom Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)