SREĆAN KRAJ POTRAGE: Pronađen Đorđe (15) iz Uba

Милица Шкорић
Milica Škorić

16. 02. 2024. u 17:29

ĐORĐE D. (15) iz Uba koji je nestao je juče nešto posle 10 časova ujutru, vratio se kući.

СРЕЋАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађен Ђорђе (15) из Уба

Foto: Printksrin/Fejsbuk

On će uskoro u pratnji roditelja u policiji dati izjavu.

Dečak je nestao kada se iz porodične kuće biciklom zaputio kod druga. Njegova majka Jelena za medije je otkrila da je nema od brige i da joj svašta pada na pamet.

- Krenuo je kod druga biciklom, rekla sam mu da može da ide jer je to na 15 minuta od naše kuće, ali on nije otišao kod njega nego u Kačarevo kod drugarice. Nije me poslušao, iako sam mu rekla da mi se javi ako ide negde dalje - rekla je  majka.

Za nestanak sina saznala je od njegovog druga, koji je dobio poruku od Đorđa oko 2,3 sata nakon ponoći.

- Njegov drug mi je rekao da mu se Đorđe javio oko 2,3 sa lokacijom i pričom da se izgubio u Kačarevu i da javi meni, nakon čega mu se ispraznila baterija. On mi je za to rekao tek oko 8 ujutru - priča prestravljena žena.

Slučaj je prijavila policiji u Ubu od kojih.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024