TEMPERATURA SKAČE DO 20 STEPENI! RHMZ najavio natprosečno toplo vreme - Ovo je detaljna vremenska prognoza za naredne dane

Novosti onlajn

03. 02. 2024. u 08:22

U SRBIJI će danas biti umereno do potpuno oblačno, a od podneva se na zapadu i jugozapadu očekuje razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

ТЕМПЕРАТУРА СКАЧЕ ДО 20 СТЕПЕНИ! РХМЗ најавио натпросечно топло време - Ово је детаљна временска прогноза за наредне дане

Foto: N.Živanović

Slaba kiša se ujutro i pre podne očekuje ponegde u Banatu, Braničevskom i Borskom okrugu. Severozapadni vetar će biti slab do umeren, a na severu i istoku Srbije povremeno i jak.

Najniža temperatura biće od minus dva do tri stepena, a najviša dnevna od devet stepeni na jugu i jugoistoku do 14 stepeni na zapadu Srbije i u Negotinskoj Krajini.

Foto: Printscreen/RHMZ

I u Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno uz slab i umeren severozapadni vetar koji će sredinom dana povremeno biti jak. Jutarnja temperatura biće od nula do tri, a najviša dnevna oko 12 stepeni Celzijusa.

Natprosečno toplo

U sutra i tokom sledeće sedmice biće natprosečno toplo sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 15 do 20 °C, a jutarnji mraz će biti samo lokalna pojava.

Foto: Printscreen/RHMZ

Vremenska prognoza za naredne dane

U nedelju toplije u odnosu na subotu uz malu do umerenu oblačnost i sunčane periode. Samo će na istoku Srbije biti oblačnije u toku prepodneva sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom, a popodne i na istoku sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 12°C na jugoistoku do 17°C u Valjevu i Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 10°C.

U ponedeljak toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost i moguću kišu na severu Srbije. U utorak još toplije i preovlađujuće sunčano. Maksimalna temperatura će dostizati 20°C na zapadu Srbije. Toplo vreme za ovo doba godine se zadržava do kraja sedmice uz neznatno nižu temperaturu u sredu i četvrtak, a za idući vikend ponovo blizu 20°C ponegde.

BONUS VIDEO:

PRIČE IZ HRONIKE - Darko Mladić: Ratko se teško kreće sam

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)