ZABELELI SE VALJEVO, LOZNICA, ZLATIBOR, NOVA VAROŠ: Sneg nam stigao na Božić, tokom noći pad temperature i još padavina (VIDEO)

Novosti online

07. 01. 2024. u 23:51

KAO što je RHMZ i najavio, Srbija je pod uticajem ciklona i ove večeri u Srbiji.

ЗАБЕЛЕЛИ СЕ ВАЉЕВО, ЛОЗНИЦА, ЗЛАТИБОР, НОВА ВАРОШ: Снег нам стигао на Божић, током ноћи пад температуре и још падавина (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/ hailz_srbija

Kiša pada u većem delu Srbije, a obilnija je u centralnim predelima i u Pomoravlju. Prethodno je obilna kiša padala i na zapadu Srbije, ali je ona već uveliko prešla u sneg, uz pad temperature na 0°C.

U ovom času sneg pada na zapadu Bačke i Srema, na Fruškoj Gori, u Podrinju, u Kolubarskom okrugu i na zapadu Srbije. Zabelili su Valjevo, Loznica, Zlatibor, Nova Varoš i mnoga druga mesta, a u narednim satima će i drugi predeli na severu i na zapadu Srbije.

U drugoj polovini noći sneg se očekuje u svim severnim i zapadnim predelima Srbije, a kiša će preći u sneg i u Beogradu.

Kasnije tokom noći i pred rano jutro kiša će i u centralnim predelima Srbije preći u sneg.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)